Parran käyttämä sähkö on tuotettu uusiutuvilla energialähteillä.

Uusi sähkösopimus vuoden 2017 alusta siirsi Parran vihreämmän sähkön aikakauteen.

Parrassa ei tuhlata eikä tehdä turhaa jätettä.

Keittiössä noudatetaan käytäntöjä, joiden ansiosta valmistuksessa ei synny ruokahävikkiä. Kaudella 2017 ravintola siirtyi pestäviin astioihin, mikä vähensi merkittävästi jätekuormaa.

Kaikki jätteet lajitellaan ja kierrätetään asianmukaisesti.

Hankinnoissaan Parra tekee jatkuvasti valintoja kotimaisen työn puolesta.

Parra Bistro suosii kaikissa hankinnoissaan kotimaista ja lähiruokaa. Lihapullat valmistetaan paikallisesta Laidun Hereford -pihvikarjanlihasta. Salaatti kasvaa Tamsin kasvihuoneissa paikkakunnalla, mansikkamehu tulee naapurikunnasta Kukkasmäen marjatilalta.

Parran henkilökunnan työasut tulevat paikallisen ESM-Brodesignin pajasta. Hirsireilien kehikot ovat Teuvan Mökki- ja Sorvituotteen valmistamia.

Parra tarjoaa monelle paikalliselle nuorelle ensimmäisen työpaikan.

Nuorten ohjaamiseen paneudutaan huolellisesti. Työ Parrassa tuo nuorelle kokemusta asiakaspalvelusta ja esimerkiksi kielitaidon merkityksestä