Rinneraportti / Pistrapport

[Päivitetty /Uppdaterad 2.4.2017]

Kaikki rinteet edelleen hyvässä kunnossa!

Rinteitä peittää edelleen vahva patja tykkilunta, joka kestää sekä lämmintä että vesisadetta. Puoli metriä tykkilunta vastaa tiiviydeltään 2,5 metriä luonnonlunta! Rinteen pinta voi lämpöasteilla olla pehmeä, mutta silloinkin on hyvä lasketella, sillä pintaa jäähdyttää alla oleva lumipatja. Yöpakkaset mahdollistavat rinteen hoidon rinnekoneella, joten se ei myöskään muutu jäiseksi.

Rinteissä on kahdeksan eri kokoista reiliä.  Isoja hyppyreitä on kaksi (Street-alue). Pulkkamäki on myös lumetettu ja se hoidetaan rinnekoneella kuten rinteetkin.

Hiihtoladut (murtomaahiihto) ovat luonnonlumen varassa. Niihin on ajettu ladut 6.3.2017, uusinta-ajo 15.3.2017. Laduilla on todennäköisesti sekä jäisiä että runsaasti sulakohtia.


Alla pisterna är fortfarande i bra skick!

Parras slalombackar är fortfarande täckta med konstsnö upp till nästan en halv meter. Halv meter av konstsnö motsvarar 2,5 m natursnö! Pistytan kan speciellt vid flera plusgrader vara något mjuk men även då är skidandet smidigt för det kompakta snölagret kyler underifrån. Nattfrost möjliggör prepareringen så att pistytan inte är isig.

Åtta reils av olika storlekar finns på plats. Två stora hoppor finns  i Street. Pulkabacken har konstsnö och den skötas med pistmaskinen som pisterna.

Skidspårnätet har bara natursnö. Från och med 6.3.2017 finns skidspår. Skidspåret kört 15.3.2017. Sannolikt finns det isiga ställar på spåret, och också många ställar som är utan snö.