bistro_705


Parra Bistro on uudistanut tilojaan – paljon uusia istumapaikkoja talvelle 2019! 

Ravintolamme Parra Bistro tarjoaa maistuvia ruoka-annoksia, niin kotiruokaa kuin grilliherkkujakin! Voit nauttia esimerkiksi meillä valmistetut naudanlihapullat ja muusin puolukkahillolla tai herkullisen hampurilaisen 100% kotimaisella naudan täyslihapihvillä… Tutustu ruokalistaamme!

Keittiössä käytämme laadukkaita aineksia ja aina kotimaista kun mahdollista. Kaikki lihamme ja perunamme ovat suomalaisia, hampurilaisten salaatti kasvaa paikkakunnalla!

Parra Bistrossa voi virkistäytyä myös kuumilla tai kylmillä juomilla, leivonnaisilla ja makeisilla. Suklaiset muffinssit,  muhkeat munkkirinkilät – kaikki leivotaan Suomessa. Janoon voit nauttia vaikkapa aitoa kylmäpuristettua mansikkamehua Kauhajoelta!

Parra Bistrossa on nyt noin 70 istumapaikkaa. Maaliskuun auringossa on mukava istuskella myös terassilla, jossa istumapaikkoja on noin 30.


Parra Bistro har förnyat sitt utrymme – mycket nya sittplatser till vintern 2019!

Vår restaurang Parra Bistro bjuder på smakfulla matportioner, såväl husmanskost som grill-läckerheter. Ni kan avnjuta våra egentillverkade nötköttbullar med potatismos och lingonsylt eller en delikat hamburgare med 100% finsk helköttsbiff av nöt… Bekanta dig med vår meny!

I köket använder vi ingredienser av god kvalitet och alltid inhemska då det är möjligt. Allt vår kött och potatisar är inhemska, salladen till hamburgarna produceras på orten!

Man kan förfriska sig i Parra Bistro med varma eller kalla drycker, bakverk och sötsaker. Chokladmuffins och munkkringlor… bakad i Finland förstås. Släck din törst t.ex. med äkta kallpressad jordgubbssaft från Kauhajoki!

Parra Bistro har ca 70 sittplatser. I solskenet under mars är det även trevligt att sitta på terrassen, där ca 30 sittplatser finns.


Omia eväitä voit Parrassa nauttia grillikodissa. Silloin kun vuokraamossa ei ole asiakkaita, voit evästellä myös vuokraamon penkeillä.

Vauvan ruuat voimme lämmittää mikrossa. Syöttötuoli löytyy meiltä myös (pöytään kiinnitettävä). Kysy kassalta!
– – – 
I Parra kan den medtagna egna matsäcken avnjutas i grillkåtorna. Då det inte finns kunder kan även den egna matsäcken avnjutas på bänkarna vid uthyrningen.

Barnmat kan vi värma upp i mikron. Barnmatstol har vi också (fästs i bordet). Fråga vid kassan!