bistro_705


Parra Bistro on kesätauolla – avaamme jälleen uusille lumille!
Parra Bistro är sommarstängt – vi öppnar igen med nästa vinter!


Uudistettu ravintolamme Parra Bistro tarjoaa maistuvia ruoka-annoksia, niin kotiruokaa kuin grilliherkkujakin! Voit nauttia esimerkiksi meillä valmistetut naudanlihapullat ja muusin puolukkahillolla tai herkullisen hampurilaisen nauhan täyslihapihvillä…

Keittiössä käytämme laadukkaita aineksia ja aina kotimaista kun mahdollista. Esimerkiksi kaikki perunamme ovat suomalaisia, lihapullien nauta ja hampurilaisten salaatti kasvavat paikkakunnalla!

Parra Bistrossa voi virkistäytyä myös kuumilla tai kylmillä juomilla, leivonnaisilla ja makeisilla. Kuppi kuumaa kaakaota berliininmunkin kera, tai kahvi ja juuri paistettu omena-kaneli-juustokakkuviineri…

Myös juomissa ja makeisissa teemme valintoja kotimaisen ruuan puolesta. Nauti janoon vaikkapa aitoa kylmäpuristettua mansikkamehua Kauhajoelta!

Parra Bistrossa on noin 50 istumapaikkaa. Maaliskuun auringossa on mukava istuskella myös terassilla, jossa istumapaikkoja on noin 30.


Vår förnyade restaurang Parra Bistro bjuder på smakfulla matportioner, såväl husmanskost som grill-läckerheter. Ni kan avnjuta våra egentillverkade nötköttbullar med potatismos och lingonsylt eller en delikat hamburgare med helköttsbiff av nöt…

I köket använder vi ingredienser av god kvalitet och alltid inhemska då det är möjligt. Exempelvis är alla våra potatisar inhemska, köttet till köttbullorna samt salladen till hamburgarna produceras på orten!

Man kan förfriska sig i Parra Bistro med varma eller kalla drycker, bakverk och sötsaker. En kopp het kakao med en berlinermunk eller en kaffe med nyligen stekt äppel-kanel-ostkakswiener…

Även med drycker och sötsaker försöker vi välja inhemskt. Släck din törst t.ex. med äkta kallpressad jordgubbssaft från Kauhajoki!

Parra Bistro har ca 50 sittplatser. I solskenet under mars är det även trevligt att sitta på terrassen, där ca 30 sittplatser finns.


Omia eväitä voit Parrassa nauttia grillikodissa. Silloin kun vuokraamossa ei ole asiakkaita, voit evästellä myös vuokraamon penkeillä.

Vauvan ruuat voimme lämmittää mikrossa. Syöttötuoli löytyy meiltä myös (pöytään kiinnitettävä). Kysy kassalta!
– – – 
I Parra kan den medtagna egna matsäcken avnjutas i grillkåtorna. Då det inte finns kunder kan även den egna matsäcken avnjutas på bänkarna vid uthyrningen.

Barnmat kan vi värma upp i mikron. Barnmatstol har vi också (fästs i bordet). Fråga vid kassan!