Ravintolapäivä Parrassa! Ravintolapäivä on ruokakarnevaali, jona kuka tahansa voi perustaa ravintolan päiväksi.

Snowpark Parra haluaa tarjota nälkäisille laskettelijoilleen vaihtelua ja on siksi kutsunut kaikki kiinnostuneet perustamaan oman pikku ravintolan Parran pihamaalle – seuraavana Ravintolapäivänä su 18.2.2018 klo 12-15!

Mukana on ainakin Ravintola Soppatykki, jossa saat lautasellesi aitoa hernekeittoa suoraan soppatykistä, kotona leivotun leivän kera! Myös Kropsu palvelee, luvassa lättyjä, kahvia ja makeaa…

Vielä ehdit mukaan myös ravintoloitsijaksi! Toimi näin: Tutustu Ravintolapäivän ideaan Ravintolapäivän sivuilla ja kerro sitten meille (sähköpostilla parra@parra.fi) millaisen ravintolan haluaisit perustaa!

Ravintolasi paikka Parrassa on luonnollisesti maksuton.

Ravintolasi tueksi tarjoamme

– paikka teltassa noin viidelle ensimmäiselle
– sähköä kaikille vaikka vohvelirautaa tai pientä keittolevyä varten
– vaihtorahaa (voi rikkoa Parran kassasta)
– ”asiakaspaikat” grillikodissa,  noin 50 istumapaikkaa

Ravintoloitsijana olet itse vastuussa kaikesta ravintolan pitämiseen liittyvästä toiminnasta sekä oman ravintolapäiväsi onnistumisesta.


Restaurangdag i Parra! Restaurangdagen är en matkarneval, där vem som helst kan driva sin egen restaurang för en dag.

Snowpark Parra vill gärna erbjuda sina hungriga slalomåkare omväxling. Därför har vi inbjudit alla intresserade till att skapa en egen liten restaurang ute på gården i Parra – i samband med nästa internationella Restaurangdag som infaller sö 18.2.2018 kl 12-15!

Medverkar åtminstone Restaurang Soppatykki, som direkt ur sitt fältkök serverar äkta ärtsoppeportioner tillsammans med hembakat bröd! Även Kropsu betjänar dej, plättar, kaffe och småbröd utlovas…

Ännu hinner du att komma med som krögare! Gör så här: Bekanta dej med idén bakom Restaurangdagen på deras sidor och berätta sen för oss i Snowpark Parra (via email parra@parra.fi) hurudan restaurang du skulle vilja skapa och driva för en dag!

Att din restaurangplats är gratis, är ju helt klart.

Vi hjälper till med att erbjuda

– en plats i tältet för de fem första
– elektricitet för alla restaurangägare
– växelpengar (kan växlas i Parras kassa)
– ”kundplatser” i grillkåtor,  ungefär 50 platser

Alla restaurangägare är personligt ansvariga för alla handlingar som är relaterade till deras restauranger.