Pienten kanssa Parraan – tässä vinkkimme retkipäivään!

[Med små barn – texten på svenska här]


Parrassa riittää kivaa lumitekemistä!

Parrassa on lumetettu pulkkamäki, joka hoidetaan kuten rinteetkin. Se on kaikkien vapaassa käytössä. Lainapulkkia löytyy myös!

Laskettelurinteistä Pikkurinne on rakennettu aloittelevia laskijoita ja pienimpiä varten – ja se on kaikille ilmainen! Helpolla naruhissillä pääsee ylös. Pikkurinteessä on pujottelurata ja minireilejä. Aikuiset saavat liikkua tässä rinteessä myös jalan.

Isompiin rinteisiin voi viedä pienimmän laskijan lainaamalla vuokraamosta valjaat, veloituksetta. Kun kokeillaan ensimmäisiä itsenäisiä laskuja, on Kakkosrinne (alhaalta katsoen vasemmalla) alaosastaan mukavan loiva. Alle 7-vuotiaat lapset laskettelevat aikuisen seurassa ilmaiseksi.

Vuokraamostamme löytyvät sukset jo 90-senttiselle laskijalle, pienin mono on kokoa 26. Sopiva lauta löytyy 110-senttiselle laskijalle, pienin lautakenkä numeroa 32.

Aina voi myös ottaa oman open! Hiihtokoulustamme voi varata yhdelle tai useammalle laskijalle oman hiihdonohjaajan, jonka kanssa pääsee harjoittelemaan perustaitoja suksilla tai laudalla.

 

Tulkaa tapaamaan Werneri-jänistä!

Parran Werneri on lasten mielestä hauska ja ehkä vähän jännittäväkin juttu. Iso sininen jänis, jolta saa pehmeän halauksen jos haluaa!

Werneri-jänis pulkkailee lasten kanssa lauantaisin, sunnuntaisin ja lomapäivinä klo 12 ja uudelleen klo 15.

 

Eväät on retken kohokohta!

Aivan pulkkamäen kyljessä on Parran Talvipuisto grillikotineen. Sieltä on näköyhteys myös Pikkumäkeen.

Neljässä grillikodassa on runsaasti tilaa syödä omia eväitä ja grillata tulilla. Jos omat makkarat jäivät kotiin, ne voi ostaa tykötarpeineen Parra Bistrosta.

Aina voi myös tulla valmiille ruualle! Parra Bistrosta löytyvät talon omat lihapullat muusilla ja puolukkahillolla, tai vaikkapa makkarapalat ranskalaisilla – lasten annos 5,50 €. Uutuutena kaudelle 2019 Lasten hampurilainen, talon omalla jauhelihapihvillä, 4,50 €!

Aivan pienimpiä varten voi pyytää ravintolan kassalta syöttötuolin. Lämmitämme mielellämme myös vauvanruuat! Naisten vessasta löytyy vauvanhoitopöytä. Uusia tilavia WC-tiloja on rakennettu kaudelle 2019, niissä mahtuu toimimaan pientenkin kanssa.

 

Tervetuloa pienten kanssa Parraan!