Pienten kanssa Parraan – tässä vinkkimme retkipäivään!

[Med små barn – texten på svenska här]


Parrassa riittää kivaa lumitekemistä!

Parrassa on lumetettu pulkkamäki, joka hoidetaan kuten rinteetkin. Se on kaikkien vapaassa käytössä. Lainapulkkia löytyy myös!

Laskettelurinteistä Pikkurinne on rakennettu aloittelevia laskijoita ja pienimpiä varten. Rinteessä on helppo naruhissi ja se on kaikille ilmainen. Pikkurinteessä on pujottelurata ja minireilejä. Aikuiset saavat liikkua tässä rinteessä myös jalan.

Isompiin rinteisiin voi viedä pienimmän laskijan lainaamalla vuokraamosta valjaat, veloituksetta. Kun kokeillaan ensimmäisiä itsenäisiä laskuja, on Kakkosrinne (alhaalta katsoen vasemmalla) alaosastaan mukavan loiva. Alle 7-vuotiaat lapset laskettelevat aikuisen seurassa ilmaiseksi.

Parra_valjaat_1440x480

Vuokraamostamme löytyvät sukset jo 90-senttiselle laskijalle, pienin mono on kokoa 26. Sopiva lauta löytyy 110-senttiselle laskijalle, pienin lautakenkä numeroa 31.

Aina voi myös ottaa oman open! Hiihtokoulustamme voi varata yhdelle tai useammalle laskijalle oman hiihdonohjaajan, jonka kanssa pääsee harjoittelemaan perustaitoja suksilla tai laudalla.

Parra_hiihtokoulu_lauta_1440

Tulkaa tapaamaan Werneri-jänistä!

Parran Werneri on lasten mielestä hauska ja ehkä vähän jännittäväkin juttu. Iso sininen jänis, jolta saa pehmeän halauksen jos haluaa!

Werneri-jänis pulkkailee lasten kanssa lauantaisin, sunnuntaisin ja lomapäivinä klo 12 ja uudelleen klo 15.

Parra_Werneri_pulkkamaki1_1440_768

 

Eväät on retken kohokohta!

Aivan pulkkamäen kyljessä on Parran Talvipuisto grillikotineen. Sieltä on näköyhteys myös Pikkumäkeen.

Neljässä grillikodassa on runsaasti tilaa syödä omia eväitä ja grillata tulilla. Jos omat makkarat jäivät kotiin, ne voi ostaa tykötarpeineen Parra Bistrosta.

Aina voi myös tulla valmiille ruualle! Parra Bistrosta löytyvät lounasannokset klo 11-15 – talon Bolognese-kastiketta tai makkarapaloja, pastan tai muusin kanssa – lastenannos 5 e. Lapsille löytyy myös oma burger, 5 e sekin. Burgereita ja ranskalaisannoksia valmistamme sulkemiseen saakka!

Aivan pienimpiä varten voi pyytää ravintolan kassalta syöttötuolin. Lämmitämme mielellämme myös vauvanruuat! Vauvanhoitopöytä löytyy sekä ravintolarakennuksen naistenvessasta että WC-rakennuksen invavessasta. Uudet tilavat WC-tilat valmistuivat viime talvikaudelle, niissä mahtuu toimimaan pientenkin kanssa.

Tervetuloa pienten kanssa Parraan!


Parra_pikkurinne_reili_1440