Ennakko-osto kannattaa!

[Denna sida på svenska här.]


Milloin Parran kausikortit 2020-2021 tulevat myyntiin?

Tänä talvena toimimme ennakkomyynnissä hiukan toisin. Haluamme, että ennakko-oston voi tehdä huoletta! Siksi varsinaiset kausikortit myydään vasta kauden alkaessa.


Miten saa ennakko-ostajan edut?

Ennakko-osto tapahtuu lahjakortin muodossa. Valinta lahjakortin käytöstä on sitten sinun! Lahjakortilla voi ostaa kaikkia Parran tuotteita – kausikortin, käytettyjä välineitä tai vaikkapa ateriat koko porukalle.

Parran lahjakortti on voimassa kaksi vuotta ostohetkestä, siis sekä talvella 2021 että 2022. Lahjakortti ei ole henkilökohtainen*.

*Poikkeuksena liikuntaedulla (ePassi, Eazybreak) tapahtuva osto, joka on aina henkilökohtainen. Jos haluat ostaa ennakkoon liikuntaedulla, ota yhteyttä info@parra.fi


Miksi kannattaa ostaa ennakkoon?
Uudet Lumet 2021 -kampanja!

Kun ostat 200e arvosta lahjakortteja, saat 30e lisälahjakortin kaupan päälle!

Edun saa kun ostaa yhden isomman tai useita pienempiä lahjakortteja, joiden yhteisarvo on vähintään 200e. Lisälahjakortteja voi saada useampiakin, yhden jokaisesta täydestä 200e ostosta.

Etu on voimassa tilauksissa, jotka maksetaan viimeistään 24.12.2020.

Huomaathan, että ennakkohinta on nyt lahjakortissa, kausikortit myydään kauden alkaessa normaalihinnoilla. Joten jos haluat hyödyntää ennakko-ostajan edun, osta nyt lahjakortti ja sillä halutessasi kausikortti myöhemmin!


Miten lahjakortti toimii?

Lahjakortin ostaminen tapahtuu nyt helposti verkon kautta!

Lahjakortilla maksetaan kätevästi näyttämällä sitä kassalla, joko kuvana puhelimelta tai paperisena. Lahjakortin koko summaa ei tarvitse käyttää kerralla!

Ohje tilaamiseen ja toimitusehdot, lue lisää…

Lisätietoja käyttäjälle, lue lisää…

Lahjakortit – tilaa suoraan tästä!


Tule mukaan kampanjaan – uudet lumet tehdään pian!