[Päivitetty /Uppdaterad 19.2.2019]

Kaikki rinteet ja hissit avoinna!

Rinteissä on kauttaaltaan noin 30-50 cm patja tykkilunta. Se vastaa tiiviydeltään kahta metriä luonnonlunta ja kestää loistavasti myös lämpöasteita ja vesisadetta.

Rinteen pinta voi lämpöasteilla olla pehmeä, mutta silloinkin on hyvä lasketella, sillä pintaa jäähdyttää alla oleva lumipatja. Yöpakkaset mahdollistavat rinteen hoidon rinnekoneella, joten se ei myöskään muutu jäiseksi.

Rinteistä löytyy nyt 10-12 eritasoista reiliä (ks. tarkemmin Parkit-sivulta). Molemmat hyppyrit myös käytössä!

Myös pulkkamäki on lumetettu ja se hoidetaan kuten laskettelurinteet.

Hiihtoladut (murtomaahiihto, 5 km valaistu, kaukoladut) ovat luonnonlumen varassa. Latuja hoitaa Teuvan kunta. 5 km ladut on ajettu, mutta lunta tulee nyt usein eikä ajo välttämättä ajoitu heti lumisateen jälkeen. Myös joitakin kaukolatuja on nyt kohtuullisessa kunnossa. Valaistuksen sytyttämisestä ohje täällä. Latuinfo myös ”Parran larut”


Alla pister och liftar öppna!

Backarna har minst 30-50 cm konstsnö. Den klarar plusgrader och även regn. Mängden motsvarar nära nog 2 meter torr natursnö.

Pistytan kan speciellt vid flera plusgrader vara något mjuk men även då är skidandet smidigt för det kompakta snölagret kyler underifrån. Nattfrost möjliggör prepareringen så att pistytan inte är isig.

Det finns 10-12 olika rails i backar nu (se närmare på sidan Parker). Även hoppor är i bruk!

Pulkabacken har också konstsnö, och prepareras som pister.

Skidspårnätet (5 km belysta och längre spår): Med natursnö, ingen snötillverkning. Skidspåret sköts av Teuva kommun. 5 km belysta preparerad med maskinen, men nu snöar det ofta och maskinen kanske inte hinner strax efter. Även några längre skidspår finns. Direktiv om hur belysningen tänts finns här. Info även ”Parran larut” (på finska)